Portfolio

Back to portfolio categories

JRI Offices

This project provided an opportunity to improve both operational and brand performance for a boutique insurance company located in central New Plymouth. The brief called for the retrofit and remodel of exiting 1970’s commercial office premises, with space planning and interior design to improve how the building performed and in turn how occupants could better achieve their work outcomes and business objectives.

This interior design solution captures the bold personality of the business owner as the brand for his business.

Awards
NZIA Regional Architecture Award Winner, 2012

assets/Uploads/JR-3.jpg assets/Uploads/JR-4.jpg assets/Uploads/JR-2.jpg
Icons made by Freepik, Balraj Chana, Google from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0